Zúčastněte se zářijových odpadových seminářů!

Pardubice - Rádi bychom Vás pozvali na další ročník odpadových seminářů, na kterých získáte aktuální informace z oblasti hospodaření s odpady v obcích. Seminář je určen pro starosty a zástupce obcí Pardubického kraje, kteří se v obcích zabývají problematikou odpadového hospodářství.

Číst dál...

Odpadové semináře zaznamenaly rekordní účast

Pardubice, 11. 12. 2012 - V průběhu měsíce října a listopadu 2012 se uskutečnily v bývalých okresních městech Chrudimi, Ústí nad Orlicí, Svitavách a Pardubicích vzdělávací semináře pro zástupce obcí Pardubického kraje. Seminářů se zúčastnilo celkem 130 starostů a zástupců obcí, kteří se zabývají problematikou odpadového hospodářství. Cílem seminářů bylo poskytnout aktuální informace o hospodaření s odpady v obcích.

Číst dál...

"Odpadové" semináře pro zástupce obcí Pardubického kraje

Během října a listopadu se v bývalých okresních městech Pardubického kraje uskuteční semináře pro zástupce obcí zaměřené na aktuality z oblasti odpadového hospodářství v kraji. Na seminářích, které jsou realizovány v rámci „Partnerského projektu dalšího vzdělávání občanů Pardubického kraje v oblasti ekologie a odpadového hospodářství“ z OPVK, získají účastníci aktuální informace o hospodaření s odpady v obcích či informace o kolektivních systémech. Seminář je určen výhradně pro starosty a zástupce obcí Pardubického kraje, kteří se v obcích zabývají problematikou odpadového hospodářství.

Číst dál...